Wie is Bel

Bel de makelaar is Wouter Schreuders, maar voor vrienden en bekenden ben ik Bel, praktisch iedereen kent mij simpelweg als Bel. Hoezo Bel zal je wellicht denken?
IMG_0706

Wie is Bel de makelaar?

Daar kan ik geen eenduidige antwoord op geven. Het is een bijnaam die is ontstaan rond mijn 16de en die mij altijd zal bijblijven. Aangezien iedereen mij toch al Bel noemt, kan ik die naam beter goed benutten en dan kom ik logischerwijs uit bij; Bel de makelaar, een mooie dubbele betekenis dus!

Ik ben een ‘nieuwe’ makelaar in de omgeving van Amsterdam en Haarlem. Nieuw in de zin van zelfstandig werkend vanuit mijn eigen kantoor. Maar wel met een rugzak vol met ervaring, opgedaan bij makelaarskantoren in Amsterdam en Haarlem. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van verkoop en aankoop van particuliere woningen. Dat is een markt die ik leuk vind en waar ik goed in ben. Juist het contact met mensen en het ondersteunen bij het maken van die ene enorme beslissing, trekt mij aan. Mijn manier van communiceren en handelen is informeel en persoonlijk maar wel helder en eerlijk, tel daarbij op dat ik flexibel ben en daardoor snel kan schakelen en je treft een makelaar waar je prettig mee kunt samenwerken.

 

Al met al is het verkopen of aankopen van een huis een goede samenwerking tussen de (ver)koper en de makelaar.

tekoop_bl